Френски жандармеристи пристигнаха днес в Лвов, за да помогнат на

...
Френски жандармеристи пристигнаха днес в Лвов, за да помогнат на
Коментари Харесай

Френски жандармеристи ще разследват военни престъпления в Украйна

Френски жандармеристи дойдоха през днешния ден в Лвов, с цел да оказват помощ на украинските си сътрудници „ в следствието на военните закононарушения, осъществени към Киев “, разгласи френският дипломат в Украйна, представен от Франс прес.

Това е първото задгранично звено, което дава такава помощ, удостовери посланикът Етиен дьо Понсен в Туитър. „ Горд съм да посрещна в Лвов жандармерийския механически и теоретичен отряд, пристигнал, с цел да помогне на своите сътрудници в следствието на военните закононарушения към Киев “, добави той. 
Посланикът придружи туита си със фотография, на която се виждат към петнадесет жандармеристи, от които една жена, в сини униформи пред бял бус на Института за престъпни проучвания на националната жандармерия, на който написа „ Мобилна ДНК лаборатория “, съобщи Агенция Франс Прес.
 
to investigate in the suburbs of from tomorrow.

Stated by the French Ambassador to Etienne de Poncins.
— FortyTwo (@MDFortyTwo)
Украинската прокуратура удостовери, че 1222 души са убити в Киевска област от началото на нашествието, без да прецизира дали са единствено цивилни.

Снимките, които обиколиха света, на 20 натрупа с цивилни облекла на улица в Буча , накараха украинските управляващи да обвинят съветската войска в осъществяване на военни закононарушения. Кремъл от своя страна увери, че става въпрос за „ театрална режисура “, проведена от украинците за да се навреди на Кремъл.

Френският министър председател Еманюел Макрон удостовери в петък, че Франция е на път да събере доказателства против военните закононарушения на Русия в Украйна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР