Френски гражданин на около 30 години и тунизийка на около

...
Френски гражданин на около 30 години и тунизийка на около
Коментари Харесай

Мъж и жена бяха осъдени в Тунис заради целувка в кола


Френски жител на към 30 години и тунизийка на към 40 бяха наказани от апелативен съд за непристойно държание, откакто служители на реда ги арестуваха поради целувка в автомобил. Двамата обвинени настояват, че даже не са се целували. Те бяха наказани на първа инстанция на четири и два месеца затвор, а откакто апелираха, присъдите им бяха понижени с няколко седмици, само че не бяха оправдани.

Според представител на прокуратурата, изнесеното в пресата за този случай, провокирал необятен отзив, не било правилно. „ Те не са били задържани поради една целувка, били са голи в колата “, сподели представителят.

На съвещанието в съда бе прочетен отчетът от полицията, в който се споделя, че двамата са правили секс в колата, когато са били задържани. Обвиняемите настояват, че служителите на реда са били груби, и че не е имало съображение за арест, защото те единствено са се прегръщали в колата. Мъжът, който е почитан чиновник в марсилска компания, споделя, че се опитал да снима агресивното държание на служителите на реда, с цел да се оплаче, само че не съумял. Защитата на мъжа и дамата е поета от десетина юристи, които упорстват за тяхното освобождение, както и за това, че са нарушени фундаментални права. Освен това те акцентират, че делото е било водено с многочислени процедурни нарушавания. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР