Френски боксов шампион предотвратил опит за похищение на самолет на

...
Френски боксов шампион предотвратил опит за похищение на самолет на
Коментари Харесай

Френски боксов шампион предотвратил опит за похищение на самолет на „Луфтханза“

Френски боксов първенец предотвратил опит за отвличане на аероплан на „ Луфтханза “
Боксьорът Тарик Сахибедин, повторен първенец на Франция в полусредна категория, е съумял да предотврати сериозен случай на борда на постоянен полет Мюнхен — Париж на самолетна компания „ Луфтханза “, написа вестник „ Паризиен “.

Сахибедин, който след отпуск се е прибирал в Париж, дружно със брачната половинка си, е станал очевидец на спор сред пийнал пътник и стюардеса, която е отказвала да му даде алкохол. Мъжът почнал да се държи нападателно и да заплашва помощник-командира на екипажа, който се опитал да успокои проблематичния пасажер.

Пияният пътник е направил опит да влезе в пилотската кабина и заплашил да отвори един от изходите на самолета в случай че не бъде позволен вътре. Останалите пасажери изпаднали в смут, тъй като помислили, че стават очевидци на акция на терористи по похищение на самолета.

В момента, в който мъжът опитал със мощ да влезе в пилотската кабина, френският боксов първенец го повалил с един удар на пътеката. След това скандалджията е бил крепко завързан и не е съумял да сътвори спомагателни проблеми.

Въпреки че обстановката е била сполучливо позволена, командирът на екипажа е върнал самолета в Мюнхен, където крепко завързаният пътник е бил предаден на полицията.

Екипажът на полета е благодарил на Тарик Сахибедин за проявената храброст и му е разрешил да се снима за спомен в пилотската кабина. /ТАСС и БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР