Френската звезда Антоан Гризман призна, че още го мъчат спомените

...
Френската звезда Антоан Гризман призна, че още го мъчат спомените
Коментари Харесай

Гризман: Докато не спечеля финал, загубените два ще ме преследват непрестанно

Френската звезда Антоан Гризман призна, че още го мъчат спомените от двата изгубени финала в последните години - един с Франция от Португалия и един с Атлетико против Реал в Шампионската лига.

"Искам да печеля Световното състезание или Шампионската лига. След това, в случай че е било писано, ще има и Златна топка. Аз съм екипен състезател, избирам да печеля нещо с клуба или страната си, в сравнение с самостоятелен приз. Да, беше прелестно да съм голмайстор на Европейското, само че избирам да го бяхме спечелили, " съобщи той.

"Не е елементарно да забравиш изгубените финали и да продължиш напред. Изтощава те душевен. Работиш крепко за задачата си... Мислих за финала на Европейското цяла седмица откакто бе приключил. Събуждах се и се чудех по какъв начин сме изпуснали мача. Имах две благоприятни условия, а по-късно Жиняк удари греда, " продължи Гризман за изгубените финали.

"Бях смачкан, " добави той. "Що се отнася до финала с Реал, и тази дузпа, която пропуснах... Все още мисля за нея. Ако я бях вкарал, щяхме да изравним. Докато не печеля купа, тези мемоари ще ме преследват. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР