Френската полиция иззе 72 различни оръжия и над 3000 амуниции

...
Френската полиция иззе 72 различни оръжия и над 3000 амуниции
Коментари Харесай

Арсенал, достоен за мафията: Полицията иззе 72 оръжия и над 3000 патрона от Ален Делон

Френската полиция иззе 72 разнообразни оръжия и над 3000 амуниции от вкъщи на френската кино легенда Ален Делон, пишат международните организации. В дома му е намерено и стрелбище с цели.

Според държавното обвиняване Ален Делон не има позволение за оръжие.

„ Много съм добър в три неща – да бъда артист, да правя нелепости и да върша деца. “

Претърсването е осъществено във вторник, откакто правосъден реализатор е изпратен в дома на Делон и е забелязал оръжие. Той подава сигнал до съдията, който назначава инспекция.

Снимка: Getty Images

88-годишният артист е част от френската Златна епоха в киното. Познат е най-много с функции на корави и рискови мъже. През последните години Ален Делон е в неприятно здравословно положение, откакто през 2019 година получи инсулт.

Скандалите сред членове на фамилията му са постоянно на първите страници на вестниците във Франция. За последно трите му деца отхвърлиха обществено констатациите на доктор, назначен от правосъден състав да прегледа Делон. Прегледът е част от дело, което фамилията води против негов помощник, за който се твърди, че е ползвал честен тормоз на френската кино легенда.

Снимка: Getty Images

Последната обществена демонстрация на Ален Делон беше през 2019 година, когато получи почетна Златна палма на фестивала в Кан.

През септември 2019 година Делон участва на погребението на своя непосредствен другар – кино легендата Жан-Пол Белмондо в Париж.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР