Френската първа дама Бриджит Макрон се появи в първото си

...
Френската първа дама Бриджит Макрон се появи в първото си
Коментари Харесай

Бриджит Макрон обяснява защо френският президент изглежда арогантен

Френската първа дама Бриджит Макрон се появи в първото си телевизионно изявление, откогато брачният партньор й встъпи в служба през 2017 година Притисната с въпроса за непрекъснато ниската му оценка на утвърждение в разнообразни анкети, тя призна, че има проблем с усещането за брачна половинка й, съобщи " Спутник ".

Брижит Макрон съобщи, че брачният партньор й може да наподобява безчувствен, откакто няколко пъти беше питана за арогантния му облик съгласно хората. Френската първа дама отбрани 42-годишния си брачен партньор, като съобщи, че самочувствието му може да се изясни с дълбоките му знания и просветеност. Според нея възприемането на неговия нахален облик е безпричинно.

Бриджит Макрон разкри също, че от време на време се постанова да поправя брачна половинка си, когато той прави гаф.

" Понякога спонтанните изречения се отразяват на визията ни и по-късно е прекомерно късно ", добави тя.

Макрон направи редица непопулярни промени в налозите, благосъстоянието и трудовото законодателство, които по думите му в този момент стартират да се отплащат, защото равнищата на безработица понижават. Той се занимава с солидни митинги на " жълтите жилетки " във Франция повече от година. Последните стачки бяха провокирани от проектите на държавното управление да реформира пенсионната система на страната, като размени 42-те обособени пенсионни режима на Франция с универсална система, основана на точки, която би направила формалната пенсионна възраст 62 години наложителна за всички служащи и планува тя да бъде нараснала до 64 години.

Въпреки това, след седмици на митинги, управляващите на страната отстъпиха и министър председателят Едуар Филип предложи на синдикатите и работодателите да анулират проектите за повишение на възрастта за пенсиониране, в случай че са изпълнени избрани условия. Някои профсъюзи обаче занапред ще реагират.

По време на разгара на митингите на " жълтите жилетки " през декември 2018 година рейтингите му за утвърждение доближиха до 23%. Въпреки това постепенно се повишиха до 32% през юли 2019 година, съгласно месечно изследване на Ifop за Journal du Dimanche. Анкетите през ноември демонстрираха спад, само че при започване на годината още веднъж са се покачили до 32%. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР