Френската компания Framatome (бивша Areva NP) приключи анализа на нарушенията,

...
Френската компания Framatome (бивша Areva NP) приключи анализа на нарушенията,
Коментари Харесай

Framatome завърши анализа за нарушенията, сврзани с френските АЕЦ


Френската компания Framatome (бивша Areva NP) завърши разбора на нарушаванията, открити в индустриалната документи за изработването на съставни елементи за АЕЦ в завода в Крезо, заяви електронното издание premium.lefigaro.fr.

Предприятието „ изцяло е възстановило работоспособността си “, обявиха от компанията. Техническият одит, който стартира през 2015 година след откриването на нарушаванията, включваше инспекция, предвиждаща запознаване с „ над 4 000 документа “ и разбор на вероятните отклонения. „ Остана ни да приключим инспекцията за някои задгранични клиенти и това ще бъде направено в края на годината “, съобщи шефът на поделение „ Компоненти “ на Framatome Давид Емон.

В началото на годината Управлението за нуклеарна сигурност на Франция позволи на завода в Крезо да възобнови индустриалната си активност за френските АЕЦ, като предприятието последователно възвръща цялостния си потенциал. Миналата година бе възобновено производството на съставни елементи за английската АЕЦ „ Хинкли Пойнт Си “. През актуалната година Framatome възнамерява да влага 11 милиона евро в модернизирането на завода, а в интервала 2019 година – 2021 година годишно вложенията ще бъдат 7-9 милиона евро.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР