Френската компания Barnes International Realty се очаква да търси дял

...
Френската компания Barnes International Realty се очаква да търси дял
Коментари Харесай

Гигант в недвижимите имоти навлиза в гръцкия луксозен сектор

Френската компания Barnes International Realty се чака да търси дял от непрестанно възходящия пазар на първокласни жилища в Гърция, който дава обещание на вложителите по-големи финансови облаги от конкурентните пазари в чужбина, написа " Български вести ".

Миналата седмица Барнс, една от петте водещи международни компании в бранша, разгласи своето нахлуване в локалния пазар със основаването на Barnes Greece под управлението на Катерина Мицотаки, която има забележителен опит в пазара на недвижими парцели, като е основала и управлявала Real Est8 организация за недвижими парцели.

Барнс участва в над 60 града по света с мрежа от 85 клона. Той ръководи повече от 36 000 парцела, а цената на осъществените през предходната година транзакции възлиза на 4,2 милиарда евро. Чрез гръцкото си дъщерно сдружение Барнс участва в области с огромен интерес в цяла Гърция, в това число в Атина. Пристигането на Barnes International Realty е задоволително доказателство за повишаването на интернационалния интерес към локалния пазар на първокласни жилища, защото търсенето от чужбина се е нараснало, изключително през последните няколко години. Това повишаване се дължи на два съществени фактора:

Постепенното възобновяване на политическата и икономическата непоклатимост с отстраняването на риска от гръцко излизане от еврозоната и визията от страна на кандидат-купувачи в чужбина, че гръцките първокласни парцели са на изключително атрактивни цени до други известни дестинации, без дефекти в качеството.

Анализаторът на Algean Property Constantinos Sideris акцентира, че в доста случаи гръцките парцели в тази категория са по-луксозни и на доста по-привилегировани места, в сравнение с парцели с сходна цена в чужбина. Барнс няма да бъде самичък в Гърция: Christie е от дълго време сътрудник на локалната организация Ploumis-Sotiropoulos, до момента в който Sotheby’s International Realty е осигурила доста наличие в страната посредством Savvaidis & Associates.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР