Френската колония в ЦСКА е на път да се увеличи

...
Френската колония в ЦСКА е на път да се увеличи
Коментари Харесай

ЦСКА е близо до Пеле от Франция

Френската колония в ЦСКА е на път да се усили с още един футболист. Става дума за левия халф Браян Пеле, който е част от представителя на Лига 2 – Гинган. Договорът му обаче изтича на 30 юни и той може би ще дебаркира на „ Българска войска “ като свободен сътрудник.

Кой обаче е Пеле? Той е на 29 години, висок е 169 см. и играе като ляв халф. Той е младеж на Лориан, а е играл още за Брест и Троа, като е част от Гинган от 2019 година През предишния сезон записва 23 мача в Лига 2, в които вкарва един гол и дава една асистенция. Настоящата му стойност съгласно Transfermarkt.de е 1,2 млн. евро.

Не е загадка, че треньорът на ЦСКА Любослав Пенев желае нови попълнения по фланговете, откакто „ алените “ към този момент бяха напуснати от Жул Кейта и Енрике Рафаел. Бе притеглен Йоан Баи, само че несъмнено на „ Българска войска “ имат потребност от още един нов по крилата, в тази ситуация това вероятно ще бъде Браян Пеле, написа "Мач Телеграф ".

Иначе ЦСКА сподели още две попълнения – атакуващият халф Хамза Чатакович, както и отбранителният полузащитник Жуниор Нзила.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР