Френската футболна федерация наказа съдията Тони Шапрон, който си позволи

...
Френската футболна федерация наказа съдията Тони Шапрон, който си позволи
Коментари Харесай

Съдията за червен картон наказан до второ нареждане

Френската футболна федерация наказа съдията Тони Шапрон, който си разреши да ритне футболиста на " Нант " Диего Карлос, а незабавно по-късно го и изгони от игра по време на дербито с " Пари Сен Жермен ".

Куриозният случай се случи малко преди края на мача, приключил с триумф с 1:0 за парижани. Карлос и Шапрон се сблъскаха, до момента в който тичаха, което докара до рухване на земята на рефера. Докато се изправяше обаче Шапрон протегна десния си крайник и изрита бранителя на " Нант ", който му потърси пояснение, само че получи втори жълт картон и бе изпъден от игра.

От Френската футболна федерация обявиха, че ще изслушат Шапрон. Нарядът му за " Анже " и " Троа " в сряда беше анулиран. Той няма да получава мачове до второ разпореждане.

Президентът на " Нант " Валдемар Кита предложи глобата да е с дълготрайност 6 месеца незабавно след скандалната среща.

" Пълна аматьорщина. Просто не желая да имам вяра, че той го направи преднамерено. Просто е несериозно да даде червен картон. Никога не съм виждал сходно нещо. Той би трябвало да бъде осъден за 6 месеца, защото в случай че някой наш футболист го направи, ще получи такава глоба ", показа той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР