Френска актрис Камил Котен, звездата от хита на Netflix Обади

...
Френска актрис Камил Котен, звездата от хита на Netflix Обади
Коментари Харесай

Камил Котен ще бъде водеща на филмовия фестивал в Кан

Френска актрис Камил Котен, звездата от шлагера на Netflix " Обади се на моя сътрудник ", беше разгласен в четвъртък за хазаин на 77-ия кино фестивал в Кан през май, съобщи Агенция Франс Прес.


45-годишният комедиант ще бъде водещ на церемониите по откриването и закриването на фестивала, който се организира на Френската ривиера от 14 до 25 май.

През последните години Котин проби в Холивуд, като се снима във кино лентата на Ридли Скот " Къщата на Гучи " и дружно с Мат Деймън в " Неподвижна вода ".

Тазгодишното издание на фестивала към този момент назначи ръководителя на журито: Грета Гъруиг, режисьор на кино лентата " Барби ".

Нейното жури ще избере наследника на " Анатомия на едно проваляне ", който завоюва миналогодишната Златна палма и продължи да носи Оскар за най-хубав автентичен сюжет предходната седмица на сценариста и режисьор Жюстин Триет.

Съставът на фестивала се чака да бъде разгласен на 11 април.

Според слуховете измежду участниците е дълго чаканият нов план на режисьорската легенда Франсис Форд Копола " Мегаполис " с Адам Драйвър и Форест Уитакър в основните функции. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР