Френки де Йонг е знаел, че този сезон ще получава

...
Френки де Йонг е знаел, че този сезон ще получава
Коментари Харесай

Де Йонг: Знаех, че ще играя по-малко този сезон, бях подложен на натиск

Френки де Йонг е знаел, че този сезон ще получава по-малко благоприятни условия за изява, само че все пак е желал да остане в Барселона. През лятото имаше непрекъснати спекулации за неговото овакантяване, а самият клуб имаше предпочитание да го продаде заради финансовите си проблеми.

“Знаех, че ще играят по-малко, че ще стартира от начало. Искам да съм титуляр против Реал Мадрид. Чувствам се добре физически. Може Чави към този момент да е решил кой ще играе на “Бернабеу ”, само че нормално не разбираме до деня на мача ”, показа Де Йонг.

“Разбира се, че сме разочаровани от мача с Интер, само че би трябвало да променим мисленето си, да гледаме положително и да се концентрираме върху Ел Класико. Трябва да покажем, че сме добър тим ”, добави той.

Нидерландският национал разяснява и обстановката през лятото: “Бях спокоен. През май взех решение, че желая да остана. Това не се е променяло в нито един миг, макар че знаех, че ще съм подложен на напън. От медиите, от президента… от всички. Исках да остана в Барса. Нищо от случилото се не ме отклони от тази позиция. ”

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР