Фрегата Дръзки от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби

...
Фрегата Дръзки от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби
Коментари Харесай

Фрегата „Дръзки” се завърна от задгранично плаване

Фрегата „ Дръзки ” от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби се завърна през днешния ден, 18 април, в пункт за базиране Бургас. За времето от 30 март до 18 април 2019 година фрегатата беше част от състава на Втората непрекъсната военноморска група на НАТО, събощиха от военното министерство.

В състава на групата, корабът взе участие в учението на Военноморските сили на Република Румъния „ Sea Shield 2019 ”, в обучение от вида „ PASSEX ” с кораби от състава на бреговата защита на Република Грузия, посети пристанище Поти в Грузия и пристанище Констанца в Румъния.

На 17 април фрегата „ Дръзки “ излезе от състава на Втората непрекъсната военноморска група на НАТО и извърши преход до пункт за базиране Бургас. На ритуала по посрещането участва флотилен адмирал Мален Чубенков, който поздрави екипажа на кораба и изрече своята признателност за високият професионализъм и безрезервност при осъществяването на поставените задания.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 аптекаря (преди 56 секунди) Рейтинг: 3147 | Одобрение: 1022 То една фрегата, като я виждам да ти почине Х...Я. Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР