Фредерик Васьор се сопна на репортер по повод въпрос за

...
Фредерик Васьор се сопна на репортер по повод въпрос за
Коментари Харесай

Шефът на Ferrari Фред Васьор показва истинския си цвят с гневен отговор на въпроса за Люис Хамилтън

Фредерик Васьор се сопна на кореспондент във връзка въпрос за Луис Хамилтън след следващото мощно показване на Карлос Сайнц.

Сайнц ще напусне Ферари в края на годината, откакто италианците избраха да го заменят със седемкратния първенец. И испанецът отговори, като направи най-хубавия си старт за сезон във Формула 1 - победа и още два подиума от трите надпревари, в които взе участие.

За разлика от тях, Хамилтън се бори за форма с различен презрян Mercedes кола. Най-добрият му резултат до момента е седми, обезпечен в откриването на сезона в Бахрейн, до момента в който трите надпревари от този момент донесоха единствено още четири точки.

Две от тях пристигнаха в неделя, когато той приключи девети в Гран при на Япония. Сайнц беше трети зад единствено избягалите Ред Булс и неизбежно шефът Васьор още веднъж беше разпитван по отношение на решението да остави 29-годишния състезател да си тръгне.

Ясно е обаче, че това е тематика, по която му е писнало да приказва. Французинът даже не разреши на репортера да довърши въпроса си, преди да г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР