Фред ВанФлийт е може би най-сериозното име, което ще намери

...
Фред ВанФлийт е може би най-сериозното име, което ще намери
Коментари Харесай

ВанФлийт попадна в радара на Никс


Фред ВанФлийт е може би най-сериозното име, което ще откри място на свободния пазар при отварянето на трансферния прозорец. Плеймейкърът се трансформира в свободен сътрудник, откакто двугодишният му контракт с Торонто Раптърс завършва. Канадците, които станаха първенци на НБА през 2019-а, ще се опитат да задържат 26-годишния баскетболист, само че при неналичието на по-сериозни имена в селекцията от свободни сътрудници, те ще срещнат сериозна конкуренция за подписа на канадеца.

Fred VanVleet’s underdog story has led to lucrative free agency
— Stefan Bondy (@SBondyNYDN)
Един от претендентите за сделка с ВанФлийт е Ню Йорк Никс. Позакъсалата организация се нуждае от съществени попълнения в състава си, откакто завоюва единствено 21 от общо 66 дуела през предишния сезон. Журналистът Стефан Бонди от “New York Daily News” разкрива, че в случай че Никс не се снабдят с гарда на Оклахома Крис Пол посредством замяна, то идната алтернатива на плеймейкърската позиция е точно ВанФлийт. Очаква се 183-сантиметровият гард да подпише 4-годишна договорка на обща стойност към $80 милиона $.

През предишния сезон ВанФлийт записа междинни индикатори от 17.6 точки, 3.8 битки и 6.6 асистенции в 54 мача, а в плейофите записва по 19.6 пункта, 3.9 овладени топки и 6.9 завършващи подавания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР