Фред Уест беше арестуван през 1994 г. заедно със съпругата

...
Фред Уест беше арестуван през 1994 г. заедно със съпругата
Коментари Харесай

Ужасяващото последно желание на Фред Уест, разкрито в предсмъртно писмо до съпругата на серийния убиец Роуз

Фред Уест беше задържан през 1994 година дружно със брачната половинка си Роуз, само че по-малко от година по-късно той се самоуби, преди да може да бъде изправен пред съда за 12 убийства.

Когато Фред и Роуз бяха задържани за първи път на 25 февруари 1994 година, тъкмо преди 30 години, цялостният мащаб на техните отвратителни закононарушения към момента беше излязъл нескрито. Но всичко стартира да се разплита, откакто тялото на щерка им Хедър беше открито в градината на улица Кромуел 25, Глостър, домът, където изнасилиха и убиха доста от жертвите си.

Фред се опита да прикрие Роуз и тя твърди, че е почтена, само че закононарушенията на двойката в последна сметка ще излязат нескрито. Двойката се среща, когато Роуз е единствено на 15, а Фред на 27, и скоро излиза наяве, че споделят едни и същи извратени мечти. Двойката сътвори дом дружно с двете деца на Фред от предходна връзка.

Фред и Роуз щяха да намират детегледачки за двете си дъщери допустимо най-често, с цел да могат да изпълнят най-тъмните си стремежи, кое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР