Фред Тийл, главен изпълнителен директор на Marathon Digital Holdings Inc.,

...
Фред Тийл, главен изпълнителен директор на Marathon Digital Holdings Inc.,
Коментари Харесай

Халвингът вече се е отразил на цената на Биткойн според директора на най-голямата майнинг компания

Фред Тийл, основен изпълнителен шеф на Marathon Digital Holdings Inc., неотдавна разиска бъдещата динамичност на Биткойн.

В изявление за телевизия Bloomberg Тийл допусна, че пазарът може би към този момент е отчел резултата от халвинга. Той посочи, че първичната фаза на всеобщото приемане на Биткойн , изключително утвърждението на Биткойн ETF, е привлякла обилни вложения на пазара. Тийл допусна, че този приток на капитал може да е компенсирал типичния скок на цените, обвързван с халвинг събитията.

В поддръжка на мнението на Тийл беше маркирано, че въвеждането на спот Биткойн ETF е засилило известността на BTC и е подтикнало търсенето. Тийл акцентира позитивното влияние на сходни събития върху пазара, в това число притока на по този начин нужния капитал. Като водеща американска компания за рандеман на криптовалути със седалище във Флорида, Marathon ръководи голям брой уреди за рандеман в цялата страна, в това число обекти в Тексас.

Предстоящото халвинг събитие на Биткойн на половина, в началото планувано за края на април, се преглежда като позитивно развиване. То оказва доста влияние върху миньори като Marathon Digital Holdings, защото понижава на половина техните хонорари, които съставляват забележителна част от приходите им.

Тийл означи, че халвинга ще докара до понижаване на предлагането на BTC, като всекидневно ще се генерират почти 450 Биткойн токена по-малко. Макар че това може да не окаже надълбоко влияние върху съществуващите производители, Тийл остана оптимист за вероятностите на Marathon.

Въпреки че Биткойн доближи рекордни стойности в средата на март, последвани от лек спад, Тийл остава убеден в оперативните благоприятни условия и стратегическите проекти на Marathon. Той чака, че компанията ще реализира доходност след халвинга, като показва предел на доходност от $46,000 на Биткойн.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР