Фред Питман, пациент в старческия дом в град Хоупуел, е

...
Фред Питман, пациент в старческия дом в град Хоупуел, е
Коментари Харесай

Служителка в старчески дом усмърти пенсионер с еротичен танц върху коленете му

Фред Питман, пациент в старческия дом в град Хоупуел, е бил подложен на грубо отношение от служителка. Според правосъдния иск, заведен във Върховния съд на Ню Джърси, центърът е разрешил на "служителка да седне в скута на умрелия ", "да извършва сексуален танц на коленете " и да се държи "така, че да смущава и унижава умрелия ".

Според фамилията институцията е пренебрегвала храненето, хигиената и лекуването на болесттите на Питман.

Роднините са декларирали, че умрелият възрастен мъж е страдал от недохранване, сепсис и язви, което е довело до гибелта му на 2 март 2018 година

„ Здравословното му положение в тази постройка се е влошило относително бързо “, споделя юристът на фамилията Дейвид Коен. Той е признал, че делото е разследвано от управляващите на щата, които не намерили задоволително доказателства в поддръжка на танца в скута, само че "семейството е твърдо уверено, че това в действителност се е случило. "

Представител на старческия дом е декларирал, че недоволството на фамилията не е правдиво. „ Жалбите от това съответно семейство са разследвани от регулаторните органи и са приети за неоснователни “, твърди админът Стив Брод.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР