Фразата „парите не могат да купят вкус“ важи напълно в

...
Фразата „парите не могат да купят вкус“ важи напълно в
Коментари Харесай

Най-кичозната E-Klasse която сте виждали

Фразата „ парите не могат да купят усет “ важи изцяло в тази ситуация на тази фотография, която бе споделена в обществената мрежа Reddit. Кадърът демонстрира последно потомство Mercedes E400 Coupe, чийто притежател е решил да направи тунинг по собствен усет с огромна доза хромирани детайли. В множеството случаи заобикаляме да изричаме мнение за подобен вид тунинг планове и оставяме на вас да го извършите в мненията, само че тук сигурно думата кич е изцяло на мястото си. Все отново ще ни е забавно да прочетем и вашето мнение.

Кадърът демонстрира само задната част на двувратото купе, до момента в който предницата е оставена на въображението ни, само че допускаме, че не наподобява доста по-различно. Първото нещо, което се набива на очи още при първия взор на фотографията е големият спойлер върху задния похлупак, а с цел да е още по-отличително, притежателят е решил да му добави и хромирани акценти. Всъщност тези хромирани лайсни могат да бъдат открити по цялото продължение на колата, в това число върху багажника, стоповете, дифузьора и даже „ раздувките “ на калниците.



В страничната част виждаме разнообразни приложения и надписи, в това число и аеродинамични детайли, както и добавки върху калниците и праговете. Освен хром, тук са добавени и блестящо сини акценти, които минават още към огледалата и праговете. Джантите са истинските за модела и са „ скрити “ във вътрешността в разширените калници, което способства още повече за нетипичната визия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР