Фразата Гладни очички не заспиват е често срещана в днешни

...
Фразата Гладни очички не заспиват е често срещана в днешни
Коментари Харесай

Какво да избягваме на празен стомах

Фразата „ Гладни очички не заспиват ” е постоянно срещана в днешни дни. Въпреки че сме заобиколени от голям брой магазини, заведения за хранене, фаст фууд, храната е на един клик разстояние през нашите телефони и преносими компютри, ние постоянно нямаме време да се храним. Чувството на апетит и празен корем е неприятно и от време на време ни пречи на естественото ежедневие и сън. За да се чувствате добре, когато сте гладни има някои неща, които би трябвало да заобикаляме, обобщава от foodpanda.

1. Пиене на чай и кафе. Всеки втори приема заран на гладно тези питиета. Пиенето на кафе на гладно усилва киселинността, което води до стомашно разстройство и дискомфорт през целия ден. Приемането на чай на гладно може да потисне секрецията на стомашен сок.

2. Приемане на хапчета. Въпреки че, някои медикаменти се пият на гладно, за множеството е противопоказно. Приемането на хапче на гладно може да докара до гадене и язви.

3. Консумация на алкохол. Алкохолът се популяризира бързо в кръвта и предизвиква разширени кръвоносни съдове. Това води до понижаване на пулса и кръвното налягане.

4. Пътуване по вода. Пътуването на гладен корем по вода може да докара до морска болест. Освен това по време на път би трябвало да избягвате газирани питиета, броколи, карфиол и брюкселско зеле.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР