Фраза, отнасяща се амбициозната Деси Банова, вече се превърна в

...
Фраза, отнасяща се амбициозната Деси Банова, вече се превърна в
Коментари Харесай

В Началото Всичко Започна С Цветя И Рози, Но Току-Що Деси Банова Разбра В Какъв Филм Се Е Вкарала! С Ужас Разбра, Че Колежките Й

Фраза, отнасяща се амбициозната Деси Банова, към този момент се трансформира в паметна имитация в коридорите на Нова тв.

На всеки в нюз рума, който я попита какво прави, синоптичката Никол отговаряла, че стои и чака някой президент да мине. На нея приглася и колежката й Гери Малкоданска.

От заран до вечер двете хубавици разясняват връзката на към този момент някогашната си колежка с някогашния президент. И двете недоумяват по какъв начин се е случило всичко това, написа Хот нюлс.

Новото попълнение в екипа им Нора Шопова, която е на мястото на Деси Банова, също не пропусна опцията да захапе русокоската. В изявление, което даде за известно издание, хубавицата съобщи иронично, че някой ден и тя може да се омъжи за президент.

Припомняме, че Деси Банова и Росен Плевнелиев разкриха публично връзката си преди два месеца. Двамата влюбени се появиха ръка за ръка в Нова тв. В началото на годината русокоската напусна работа.

Преди това се появиха клюки, че тя е бременна. Друга клевета гласи, че някогашната синоптичка на Нова тв е получила предложение за брак от обичания си.

Засега тя не е коментирала отдръпването си от ефир и не е показала съответна причина за това. Но съгласно всички повода е ясна. Тя напусна работа поради Росен Плевнелиев.

Ангажиментът в Нова тв й пречеше да се наслаждения пълноценно на връзката си с него. Заради работата си Деси Банова не можеше да съпровожда обичания си при многочислените му пътувания зад граница.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР