Фрайбург продължава с отличния си старт на сезона. Тази вечер

...
Фрайбург продължава с отличния си старт на сезона. Тази вечер
Коментари Харесай

Фрайбург подгони Байерн с нова победа

Фрайбург продължава с отличния си старт на сезона. Тази вечер възпитаниците на Кристиан Щрайх надделяха с 1:0 Бохум в семейството си от 4-тия кръг на Бундеслигата. Това бе трета победа за отбора, който краткотрайно се изравни по точки с водача Байерн.

Победата на Фрайбург пристигна и с доза шанс. В 46-ата минута Роланд Шалай бе съборен в наказателното поле. Първоначално съдията подмина обстановката, само че по-късно бе привикан да види ситуацията благодарение на ВАР. Тогава реферът промени решението си и уточни бялата точка. Винченцо Грифо извърши 11-метровия удар, само че ударът му бе избавен от вратаря Мануел Риман. Италианецът обаче реагира бързо и още веднъж стигна до отбитата топка, като при добавката бе прецизен за 1:0.

След това двата отбора нацелиха и три греди. В 65-ата минута удар на Герит Холтман от гостите се отби от левия дирек. След това в 73-тата минута шут на Михаел Грегорич от домакините тресна дясната греда. В 81-вата минута и Нилс Петерсен бе отчаян като неговият изстрел нацели напречната греда.

Все отново Фрайбург реализира своето и с актив от 9 точки временон се изкачи до 2-рото място в класирането. За Бохум пък това е четвърто следващо проваляне и тимът се намира на дъното на таблицата с 0 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР