Фрайбург постигна втора поредна победа в Бундеслигата, след като се

...
Фрайбург постигна втора поредна победа в Бундеслигата, след като се
Коментари Харесай

Илия Груев с първи минути в Бундеслигата при загуба на Вердер Бремен

Фрайбург реализира втора поредна победа в Бундеслигата, откакто се наложи с 1:0 вкъщи на Вердер Бремен. Срещата беше от втория кръг на немското състезание. 

Българският национал Илия Груев записа първи игрови минути през новия сезон, откакто се появи като запаса за Вердер. Груев размени австриеца Романо Шмид в 87-а минута, само че не съумя да помогне на своя отбор да удържи нулевото реми. В добавеното време Максимилиан Филип осъществя надвит гол за Фрайбург и остави Вердер на дъното на таблицата без извоювана точка от началото на шампионата.

Волфсбург също е с цялостен актив след втория кръг след победа с 2:1 при гостуването на Кьолн. Валдшмид даде задатък на Кьолн в 55-а минута, само че " вълците " направиха поврат с два гола на Йонас Винд в 62-а и 73-а минути.

Новакът Хайденхайм бе покрай първи точки в елита, откакто поведе с 2:0 вкъщи против Хофенхайм, само че не съумя да удържи задатъка и и позволи цялостен поврат в последните 15-ина минути на мача. Максимилиан Байер понижи в 77-а минута, а малко по-късно Павел Кадержабек изравни за 2:2. В последната минута Андрей Крамарич осъществя дузпа и донесе трите точки за Хофе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР