Фрайбург подпечата излизането си от група G“ на Лига Европа,

...
Фрайбург подпечата излизането си от група G“ на Лига Европа,
Коментари Харесай

Фрайбург си осигури участие в елиминациите на ЛЕ след разгром във Франция

Фрайбург подпечата излизането си от група „ G “ на Лига Европа, откакто германците разгромиха Нант с 4:0 като посетител и няма по какъв начин да бъдат застигнати от французите, които към този момент са трети в класирането. В другия дуел ФК Карабах и Олимпиакос направиха 0:0, което съвсем несъмнено ще разреши на тима от Азербайджан също продължи напред.

Фрайбург беше съкрушил Нант с 2:0 и преди седмица, а в този момент му вкара два пъти повече. Лукас Кюблер осъществя първия гол след 26 минути, а през второто полувреме съотборниците му Михаел Грегорич (71’) и Ву-Йонг Чен (87’) също се разписаха. Моузес Саймън от състава на “канарчетата ” пък си вкара автогол в 82-рата.

По същото време в Баку Олимпиакос се отстрами отчасти за тежката домакинска загуба с 0:3 от Карабах преди седмица, само че със извоюваната точка резервира шансове да се бори единствено за третата позиция.

Първият в крайното класиране отива непосредствено на 1/8-финалите, а вторият ще би трябвало да мине през квалификационен кръг, който вероятно да го прати на 1/8-финалите. Третият се трансферира в Лигата на конференциите, а последният отпада. Следващият кръг в групата е на 27 октомври.

0:4 (90.)
Schluss! 4 Spiele, 12 Punkte!
— SC Freiburg (@scfreiburg)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР