Фрайбург осъществи един от най-великите обрати в историята на Бундеслигата,

...
Фрайбург осъществи един от най-великите обрати в историята на Бундеслигата,
Коментари Харесай

Нечовешки обрат в Бундеслигата, няма спасение за клетия Кьолн

Фрайбург реализира един от най-великите обрати в историята на Бундеслигата, откакто в мач от 15-ия кръг победи Кьолн с 4:3, откакто до самия завършек на първото полувреме губеше с 0:3, а в 90-ата минута резултатът бе 3:2 за домакините!

По този метод пък тъгата на „ козлите “ стана още по-голяма. До този миг те към момента нямат победа през сезона и са закотвени на дъното в класирането. Случилото се против Фрайбург пък сякаш сподели, че избавление за Кьолн няма и още на този стадий от шампионата може да считаме „ козлите “ за съвсем сигурен изпадащ.

А всичко в снежния мач на „ Рейн Енерги Щадион “ стартира толкоз добре за тях. Двубоят се забави с 30 минути поради непрестанния сняг над Кьолн. Домакините обаче бяха тези, които се приспособиха поо-добре към тежките условия и още до 16-ата минута водеха с 2:0 с голове на Лукас Клунтер и на Серу Гираси от дузпа. Първата победа изглеждаше още по-близо в 29-ата минута, в която Кейлъб Станко си означи автогол в опита си да избие центриране.

Нилс Петерсен въпреки всичко върна минималните очаквания на Фрайбург в 39-ата минута, а почивката пристигна при 3:1.

Интригата се завърна напълно в 65-ата минута, в която Юлиан Наберер засече с глава центриране от корнер за 2:3.

В 88-ата минута Фрайбург получи дузпа, а още веднъж Петерсен бе прецизен за 3:3. Това обаче не бе всичко. В последните секунди на 4-минутното добавено време Гираси направи нелепост, играейки с ръка в наказателното поле. Решението още веднъж бе дузпа, а Петерсен осъществя и нея, с цел да оформи хеттрика си и да обезпечи незабравимия поврат за своя тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР