Frasers Group на Майк Ашли обвини Morgan Stanley в снобизъм“

...
Frasers Group на Майк Ашли обвини Morgan Stanley в снобизъм“
Коментари Харесай

Morgan Stanley е обвинен в „снобизъм“ от Frasers на Майк Ашли за искане на маржин от $1 милиард

Frasers Group на Майк Ашли упрекна Morgan Stanley в „ снобизъм “ поради решението си да наложи искане за маржин от $1 милиард, като твърди, че ходът на банката е водено частично от скромното начало на бизнесмена.

В деня на откриването на произвеждане за 50 милиона евро във Върховния съд в Лондон в сряда, Фрейзърс съобщи, че старши чиновници в банката на Уолстрийт изпитват „ персонална злост “ към Ашли, който те смятаха за „ новостарт “. Frasers твърди, че Morgan Stanley е направил „ придирчив “ опит да принуди английската компания да излезе от производна позиция, която е заемала в Hugo Boss, първокласната немска марка.

Morgan Stanley отвърна на удара в отбрана на желае, потвърждавайки, че листнатият в Лондон търговец на дребно е „ почнал правосъдно дело “ против него „ в извънреден мащаб “.

Камила Бингъм KC, представляваща американската банка, сподели в писмени мнения, че Frasers не е претърпяла „ никаква загуба “ в цената на неговите позиции в Hugo Boss и че изказванията му „ не се основ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР