“Фрапиращо е това, което всички чухме. Това наистина може да

...
“Фрапиращо е това, което всички чухме. Това наистина може да
Коментари Харесай

Иван Петков, БСП: Замразяването на преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ е извиване на ръце

“Фрапиращо е това, което всички чухме. Това в действителност може да се приближи до един български уотъргейт. Нещата, които чухме в този запис, най-много за държавната измяна, с непознати страни, които утвърждават службите, са безусловно безпринципни.Тези хора от „ Продължаваме промяната ”, които към този момент може да са „ прекратяваме смяната ”, пристигнаха под юмрука „ мутри вън ”, а в този момент става „ мутри вътре ”. Радев назова едните мутри,  другите шарлатани, а в този момент се основава коалиция. Това заледяване от през вчерашния ден за мен е извиване на ръце от страна на „ мутрите ”, с цел да може „ шарлатаните ” да се чудят какво се случва и да си създадат коалиция вид „ ала-бала ”.

 

Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България ” Иван Петков в студиото на Euronews Bulgaria.

 

Според него такова държавно управление би било пагубно за страната и ще има две цели. „ Едните ще се чудят по какъв начин да спасят своят водач от съда, а другите по какъв начин да стигнат до повече власт и пари ”, сподели Петков.

 

Той разяснява и записите изнесени от Радостин Василев. „ Абсурдно е шефовете на служби да бъдат обсъждани с посолствата. Когато бъдат определени се споделя на посолствата лицето Х е определено за дадената работа ”, изясни националният представител.

 

И даде образец от историята: „ След 10 ноември руснаците толкоз са желали нещата да не се случат в сигурността, тъй като са знаели, че българската страна е имала постоянни служби. От друга страна западните сили са опитвали да унищожат тези служби, тъй като и те са знаели, че са били постоянни. А ние какво получаваме-30 години споделяме, че нашите служби тогава са били единствено за следене на хора, в противен случай. Тогава имаше служби и имаше страна, към този момент имаме поклоннически ръководства ”, описа Петков.

 

В „ Добро утро, Европа ” той съобщи, че страната ни е изгубила 2 години в търсене на смяна. „ Хората към този момент изгубиха вяра. Когато ние бяхме в ръководство, нашите сфери, за които ние настоявахме сме си ги изпълнили ”, разясни той.

 

Той още веднъж напомни и работещото предложение за сформиране на кабинет, което предложиха социалистите. „ Ние още преди да бъде даден първият мандат в този парламент Корнелия Нинова даде предложение да бъде формирано експертно държавно управление с 5 целта за страната, само че никой не седна с нас да го разясняваме. Ние би трябвало да създадем Национален съвет на партията и да вземем решение какво ще стане, в случай че третият мандат бъде даден на Българска социалистическа партия ”, сподели в умозаключение Иван Петков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР