Фрапиращ случай на домашно насилие във Великотърновско. Млад мъж прободе

...
Фрапиращ случай на домашно насилие във Великотърновско. Млад мъж прободе
Коментари Харесай

Мъж обезобрази приятелката си с ножица. Какво състоянието на пострадалата и как се е стигнало поредния случай на домашно насилие

Фрапиращ случай на домашно принуждение във Великотърновско. Млад мъж прободе няколко пъти с ножица по главата половинката си, която е от Узбекистан.

Случаят е от град Елена. Близо 20 години по-младият от жертвата си мъж наранил приятелката си от ревнивост. Освен прободните рани, дамата имала и доста охлузвания и синини в региона на шията.

Беше несъответстваща. С доста рани по главата - най-много по лицето, клепачите и ушната мида. Тъй като множеството пострадвания бяха в региона на очите, тя беше призната в Очно поделение. Освен това имаше дълбока рана на ръката и пострадвания по долните крака, заради което беше обработена и от хирург. Вече е по-добре. Малко е уплашена, само че се възвръща. Комуникираме на българо-руски език. Не може да приказва български, само че го схваща. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България " доктор Елка Миланова, шеф на Очното поделение в МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов ".

Живеем е едно дежавю. С над 30 години стаж съм в хирургията. Напоследък се следи една рискова наклонност - случаите на домашно принуждение ескалират, акцентира доктор Николен Стойнев, шеф на Хирургичното поделение в лечебното заведение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР