Фрапиращ инцидент с участието на Андрей Едрев, станал популярен от

...
Фрапиращ инцидент с участието на Андрей Едрев, станал популярен от
Коментари Харесай

Мъж се нахвърли със самоделка върху риалити звездата Андрей Едрев

Фрапиращ случай с присъединяване на Андрей Едрев, станал известен от прочут риалити формат, заяви glasnews.bg. Мъжът стана обект на нахлуване със самоделно оръжие, което наподобява на самоделен боздуган.

За експанзията споделя самият Едрев, който популяризира и фрагменти от битката. Той дефинира станалото като " опит за ликвидиране ".

Престъплението е осъществено на 4 януари, споделя мъжът. На фрагментите се вижда мъж, който беседва с човек в автомобил. Едрев излиза от колата, а тогава нападателят се насочва към него, хващайки в ръце самоделното хладно оръжие. Между мъжете последва битка.

Едрев разгласява и фотоси на въпросното оръжие, с което твърди, че е осъществено нападанието. Това е къса верига, на единия край, на която има железна кука, а на другия - няколко солидни железни части.


Той споделя, че повода за саморазправата са фамилни проблеми, пишейки, че e станало " тъй като татко желае да види децата си ". Като наподобява и знае самоличността на нападателя си, която обаче не разкрива директно.

Андрей Едрев споделя, че е подал сигнал до органите на реда за станалото и чака правдивост.

Припомняме, че той има две деца от някогашната си половинка Гергана Сапунджиева (вече Дякова). Впоследствие те се разделят, като попечителството за децата става обект на спор. През 2019 година се появи информация, че Едрев е опитал да отвлече двете си деца на пъпа на София.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР