Фрапиращ инцидент е станал в Благоевград.Жена зад волана е блъснала

...
Фрапиращ инцидент е станал в Благоевград.Жена зад волана е блъснала
Коментари Харесай

Кола прегази и уби кученце, шофьорката избяга СНИМКА

Фрапиращ случай е станал в Благоевград.

Жена зад кормилото е блъснала домашно кученце, а в резултат на случая то е умряло. Произшествието е станало на пешеходна пътека в града. Шофьорката не спряла на зебрата, а замалко не блъснала и стопанина на животното, споделя самият той.

Божо Канеф твърди, че след удара дамата избягала. Случаят е от тази събота, а нещастието се разиграла на кръговото кръстовище сред ул. " 14-ти полк " и " Джеймс Баучер ".

" Кученцето 5 секунди по-късно умря. Който има информация за колата и притежателя -  да ми написа на персонално ", приканва Божо Канеф.

Вижте целия роман на мъжа:

" Търся тъмносив " Опел Корса " с 4 порти. Благоевградска регистрация, има тройка в номера, модел 2010 и нагоре. Жена я караше. Сгази ми кучето и за малко и мен на пешеходна пътека, и не стига, че не спря на пешеходната, не спря и по-късно и избяга.

Случи се в събота следобяд, към 14:00, на кръговото на " 14 полк " и " Джеймс Баучер " в Благоевград. Кученцето 5 секунди по- късно умря. Който има информация за колата и притежателя - да ми написа на персонално.

Мъжът популяризира и фотография на починалото куче - померански шпиц, а изображението е трамвиращо.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР