Французите уж минават за големи ценители на женската красота, но

...
Французите уж минават за големи ценители на женската красота, но
Коментари Харесай

Бунт срещу Мис Франция: Какъв е този травестит, защо няма цици?

Французите сякаш минават за огромни ценители на женската хубост, само че се запънаха крепко и отхвърлят да одобряват носителката на купата " Мис Франс 2024 ". Твърде слаба, с прекомерно къса коса, прекомерно андрогенна, т.е. с малко или доста мъжки черти - по този начин хиляди французи видяха двайсетгодишната Ев Жил и се подвигнаха на протест да й лишават короната.

Красавицата е студентка по математика и информатика и бе определена за най-красивата госпожица на Хексагона в събота вечерта на обилна гала в град Дижон. Момичето бе представителка на северния район “Нор Па дьо Кале ” - родено е край огромния пристанищен град Дюнкерк, само че е с корени от френския остров-департамент в Индийския океан - Реюнион.

Преобладават рецензии за тялото ѝ, лишено от обичаните на французите закръглени форми. " Мяза на 16-годишно момче. Що са педерасти има в журито ", избухна коментатор в обществените мрежи.

В плъзналите остри рецензии против избора на Ева Жил за първа хубавица на Франция ударението бе сложено най-много върху лишеното от цици и гъз тя,о. Такива, каквито безспорно притежаваха болшинството от останалите 31 кандидатки за короната на първа красавица, но журито от интелектуалци и звезди на киното наподобява не ги хареса.



Но с изключение на поради посочените от обожателите на великодушната плът нейни телесни дефекти, Ев Жил бе взета на мушка, защото в поредност от изказвания пред кореспонденти тя постоянно е защищавала правото на дамите да наподобяват по този начин, както избират, а не както желаят мъжете.

“Всеки ден страдаме от обиди на телесна тематика, само че това няма значение. Всеки от нас има недостатъци и никой няма право да ни диктува какви би трябвало да бъдем. ” - сподели в действителност слаботелесната студентка по математика и информатика в ТВ-интервю.

И интернет незабавно бе заринат от много злостни мнения, които в. “Льо Фигаро ” заключи във фразата: “За следващ път Мис Франция популяризира всичко, което е фундаментално срещу женската хубост ”. Но за неволя с изключение на от последователите на овалните форми из Хексагона, Ев Жил бе направена на пух и прахуляк от локалните феминистки, които я осъдиха пък дето била дръзнала да се явява на мъжкарански конкурс за хубост и да демонстрира тялото си като че ли е за обмен.



Дебатът към следващото издание на състезанието за хубост “Мис Франс ” стигна и до Народното събрание, където обаче Ев Жил бе предпазена от известната депутатка, еколожка и защитничка на правата на нежния пол - Сандрин Русо. “Значи във Франция през 2023 година измерваме напредъка си в уважението към дамите въз основа на дължината на тяхната коса и извивките на тялото им, в действителност ли? ” - попита в “Х ” не без подигравка националната избраничка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР