Французите отдавна са известни като последователи на модните тенденции и

...
Французите отдавна са известни като последователи на модните тенденции и
Коментари Харесай

Зеленски почна да диктува модата в Париж. Макрон почна да копира стила му на обличане

Французите от дълго време са известни като почитатели на стилните трендове и изисканата мода, само че наподобява, че президентът Еманюел Макрон е почнал да приема препоръки за жанр от най-модерния европейски и международен водач сега - Володимир Зеленски.

Украинският президент Владимир Зеленски стана мигновено разпознаваема фигура на фона на съветската инвазия в страната му и прекара последните три седмици, облечен в елементарни качулки, якета и тениски в цвят каки, ​​докато координира защитата на страната си.

Украинският водач разбираемо се е отказал от костюма и вратовръзката, които нормално подхождат на държавен глава, до момента в който разделя времето си сред президентския замък и улиците на раздрания от война Киев .  



И въпреки всичко се появиха нови фотоси на Макрон - може би най-изчистената откъм жанр фигура в Европейски Съюз, който рядко се вижда да носи нещо друго с изключение на безупречно втален костюм, загладена прическа и безпрепятствено обръснато лице. Сега той се появи, седящ зад бюро в Елисейския замък с тъмна качулка, дънки и лице, цялостно с набола брада.

Френският водач е едвам различим при пръв взор, необятната му черна качулка е внезапно отклоняване от пожеланото от него фино мрачно синьо яке.



Снимките, направени в Златната стая на Елисейския замък в Париж, който се ползва като офис на Макрон, демонстрират, че той видимо работи интензивно в неделя, получава позвънявания от интернационалните водачи в пози, които поразително наподобяват на изображения на Зеленски, който се готви да приказва с медиите или да произнесе вълнуващо видео послание от офиса си в украинската столица.



Тази заран формалният фотограф на Макрон публикува изображенията, които бяха добре признати в обществените медии от неговите почитатели.



Други обаче упрекнаха Макрон, че това е " маркетингов трик ", с цел да наподобява като нови кумир на масите по света.

Досега Макрон беше постоянно добре облечен персонаж и дълго време беше представян като най-хубавият общественик, който не би посмял да бъде заловен без костюма и вратовръзката си даже когато е отвън работа. 

А Зеленски е възприеман като човек от народа, откогато Русия нахлу в Украйна. Той е развил склонност към правене на селфи видеоклипове, до момента в който се разхожда по улиците на Киев в облекла в цвят каки и изнасяше вдъхновяващи речи в несъгласие с Владимир Путин.

Преди началото на войната, произходът на Зеленски като артист и комедиант караше мнозина да не го одобряват съществено.

Нещата обаче се оказаха изцяло разнообразни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР