Французинът Пол Погба все още има голямо желание да напусне

...
Французинът Пол Погба все още има голямо желание да напусне
Коментари Харесай

Погба иска да отиде в Реал сега, Райола работи по въпроса

Французинът Пол Погба към момента има огромно предпочитание да напусне Манчестър Юнайтед, с цел да заиграе в Реал Мадрид, пишат испанските медии. На всички страни е ясно, че сходна договорка е доста сложна да се случи през това лято. Авторитетният Marca твърди, че рано или късно тази договорка ще стане факт, само че от „ белия балет” ще се опитат да форсират нещата и да привлекат френския халф още до края на месец август.

Най-големият проблем, легнал пред Юнайтед е, че клубът няма да може негов заместител незабавно, в случай че се стигне до продажба. Същевременно съгласно изданието Погба персонално е декларирал пред значимите хора в клуба, че желае да се махне от „ Олд Трафорд”, откакто Реал Мадрид го е поискал.

Агентът на Погба – Мино Райола, търси формула, по която да успее да убеди страните да вземат позитивно решение допустимо най-скоро. Очаква се импресариото на халфа да направи среща в околните дни с двата клуба, с цел да се види дали е допустимо №6 на Юнайтед да заиграе от този сезон на „ Бернабеу”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР