Французин на име Александър Мартинез е човекът на снимките на

...
Французин на име Александър Мартинез е човекът на снимките на
Коментари Харесай

Какво е общото между Александър от Франция и измамника от Кочериново?

Французин на име Александър Мартинез е индивидът на фотосите на подправения профил „ Александър Николов”, измамил десетки българи в обществените мрежи.

Мартинез е оставил достъпа до профила си във „ Фейсбук” свободен, което е разрешило фотосите му да бъдат виждани и сваляни от всички.

Те са били употребявани от българския лъжец, построил многопластова подправена идентичност в интернет в последните 4 години.

Мъжът с името „ Александър Николов” и фотосите на Мартинез съумял да излъже десетки хора да му дадат хиляди левове с цел да закупят евтини самолетни билети и мобилна техника.

Вчера в София беше арестуван хипотетичният причинител на действието – Спас Василев от Кочериново.

Оказа се, че против Василев са повдигани и предходни обвинявания за измами. Срещу него има 4 остарели производства в София, Дупница, Благоевград и Варна.

Преди време българинът е учил във Франция. В ролята на „ Александър Николов” той се е представял като човек, който отдавна работи в същата страна.

По непотвърдена информация Мартинез е от Лион и работи за самолетна компания, което фотосите му от разнородни дестинации по света, присвоени от „ Николов”.

В момента подправеният профил е блокиран от ГДБОП.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР