Французин, живеещ от години в Мексико, твърди, че болестите са

...
Французин, живеещ от години в Мексико, твърди, че болестите са
Коментари Харесай

Рене Мей: 96% от болестите се раждат от емоциите

Французин, живеещ от години в Мексико, твърди, че заболяванията са на прочувствена основа. Със специфични техники всеки може да развие дарбите си за помощ и самолечение, твърди Рене Мей, представен от Българска телеграфна агенция.

Той показа информация за визитата си в България на конференция в Националния пресклуб на осведомителната организация.

Дойдохме в България, с цел да предадем едно обръщение - стремим се да даваме здравословни препоръки, с цел да могат хората да си подобрят здравето, сподели Мей пред публицистите, представяйки активността на своята фондация.

По думите му задачата им е да покажат какво може духовността, когато влиза във взаимоотношение. Мей уточни, че по света имат към 25 000 доброволци, а в България са обучили към 4000 доброволци. По думите му при престоя му в страната ни се е срещнал с към 10 000 души.

Само към 1% от болесттите ни са генетично обусловени – към 3% зависят от околната среда, храните, напитките и веществата, които поемаме – към 96% са обусловени от страстите ни. На това залага прочувствена медицина на Рене Мей.

"Емоционална терапия за регенерация на клетките " е лечебна техника, при която се подтикват клетките и нервната система посредством леки докосвания по гръбначния дирек и други елементи на тялото. Терапията оказва помощ за заболявания от всевъзможен генезис, в това число за изцелението на болести, породени от прочувствени контузии, тревога, болежка, хипертония и даже дегенеративни болести. Приложението на лечението лишава сред 5-10 минути за всяка. Това е терапия, която може да вършиме на другите. Поради работата върху гърба и гръбначния дирек не бихте могли да я прилагате на себе си, само че колкото повече помагате на другите, толкоз повече и вашето здраве ще се усъвършенства, твърди Мей.

В това образование се научава какво значи умишлено внимание и вежливост към другите, както и какво е въздействието им върху самите нас. Доброволец на съзнанието е човек, който прави положително на другите или който обича да им оказва помощ по разнообразни налични способи ден след ден.

"Експресивна клетъчна терапия " техника композирана от Рене Мей, която реорганизира метаболитната сила в тялото. Чрез осъзнати, точни и координирани придвижвания се разрешава увеличение на силата в клетките, както и снабдяването им с О2. Тази техника разрешава на тялото да отвори всички циркулаторни пътища, с цел да може да се насочва силата там, където е най-необходима. Помага на органите да са здрави, усъвършенства имунната система и забавя стареенето.

"Арте ритмо " е терапия за самопомощ, която се ползва при медитация. Тя е лична, оказва помощ ни да събудим съзнанието си и да отправим силата на живота до всички елементи на тялото ни. Представлява комплекс от извършения - семпли, леки и мудни. Правенето на упражненията с всички сетива има мощно влияние върху телесното осъзнаване, благополучието, здравето на индивида, психическия баланс, забавя стареенето, редуцира напрежението, и възвръща здравето в организма на всички равнища.

Терапията прави връзка и синтез от силата на живота. Стимулира се хипоталамусът, като по този метод се основава химична реакция вътре в клетката и посредством кръвта предава мир на заболяването. Отключват се повече сили и по този метод тялото се лекува. Целта на този тип лечения е стимулиране капацитета на клетките за регенерация посредством освобождение на енергийни блокажи на равнище клетка, тъкани, органи, системи. При провеждането на терапиите се освобождават потискани страсти, физическо напрежение, гнетящи мисли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР