Франция за първи път ще въведе квоти за броя на

...
Франция за първи път ще въведе квоти за броя на
Коментари Харесай

Франция за първи път въвежда квоти за трудови имигранти от държави извън ЕС

Франция за първи път ще вкара квоти за броя на признатите от страната трудови имигранти , които не са от Европейския съюз. Това заяви френският министър на труда Мюриел Пенико, съобщи " Ройтерс ".

Това е мярка, която е от дълго време търсена от десните партии в страната.

Пред френския ефирен канал BFM TV министърът сподели, че тези квоти ще бъдат въведени от идващото лято , като добави, че държавно управление ще приготви лист със съответните специалности и съответния брой квоти.

Френският министър председател Едуар Филип съобщи предишния месец, че той не е срещу въвеждане на квоти за мигранти , с което се цели държавното управление да отговори на терзанията на някои гласоподаватели по отношение на имиграцията, от което се възползват крайнодесните политици в страната.

" Приоритетът ни е да помогнем на французите да се върнат на пазара на труда. След това да приемем бежанците и да им позволим да си намерят работа ", означи Мюриел Пенико.

" Ако към момента има потребност, за изгодите на страната и на фирмите, ние ще приемем хората, от които се нуждаем , като ще зависи от тяхната специалност и подготовка ", добави министърът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР