Франция все повече се намесва в конфликта в Украйна, тя

...
Франция все повече се намесва в конфликта в Украйна, тя
Коментари Харесай

Песков: Франция все повече се въвлича в конфликта в Украйна, превръщайки Русия във враг

Франция от ден на ден се намесва в спора в Украйна, тя към този момент взе участие в него. Това сподели по време на брифинг прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии. Той означи, че в тази обстановка Париж се трансформира във зложелател на Москва.

„ Четем изказванията на господин Макрон, означи представителят на Кремъл, „ Че Русия е зложелател за Франция, както сподели Макрон, да, за Франция това е явно, тъй като Франция към този момент е забъркана във войната в Украйна. ”.

" Тя в действителност индиректно взе участие в тази война. И, съдейки по изказванията на господин президента, тя не е срещу да усили степента на присъединяване си ”, добави Песков.

По-рано Макрон по телевизионния канал France 2 направи изказване, че провалянето на Украйна в спора няма да донесе мир и Париж ще бъде подготвен да предприеме нужните ограничения, с цел да предотврати успеха на Русия, чиито управляващи счита за собствен зложелател. В същото време френският държавен глава означи, че страната му не има намерение да поеме самодейността за ескалация на борбата и изрази подготвеност да разиска уреждането на украинския спор, само че към момента не вижда опция за това.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР