Франция вече изисква от всички свои граждани, които пътуват до

...
Франция вече изисква от всички свои граждани, които пътуват до
Коментари Харесай

Над 50% от новите случаи във Франция са с Делта варианта

Франция към този момент изисква от всички свои жители, които пътуват до Испания и Португалия да са изцяло имунизирани. Над 50% от новите случаи във Франция са с " Делта " разновидността на COVID-19. Прогнозите са, че до края на седмицата, той ще стане преобладаващ. Френският здравен министър предизвести, че до началото на август страната евентуално ще бъде обхваната от четвърта вълна на пандемията.

След мъртвило на ковид, във Франция болестта още веднъж стартира да се популяризира бързо. През последните дни новите случаи скочиха до 4000 за 24 часа.

Новите случаи се усилват с 50-60 % всяка последваща седмица, сподели Оливие Веран, министър на опазването на здравето на Франция.

От през днешния ден със документ за ваксина или с негативен тест може да се посещават нощните клубове във Франция. Те възобновяват работата си след 16 месечно спиране. Много притежатели, обаче, отхвърлят да отворят нощните заведения.

Да обясниш на някого, че не може да влезе, тъй като няма тест... Аз не съм служител на реда, с цел да им споделям да се тестват или да се имунизират, сподели Фарид Якуби, притежател на заведение.

Собствениците признават, че не могат да управляват достоверността на документите и тестванията. За това три от четири нощни клуба довечера ще останат затворени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР