Франция удължи изискването за задължителни тестове за COVID-19 от пристигащите

...
Франция удължи изискването за задължителни тестове за COVID-19 от пристигащите
Коментари Харесай

Франция удължава изискването за задължителни COVID тестове за пристигащите от Китай

Франция удължи условието за наложителни проби за COVID-19 от идващите от Китай до 15 февруари тази година, съобщи Ройтерс. Агенцията се базира на публикуван през днешния ден указ на френското държавно управление.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 32504
Докато китайските управляващи настояват, че е минал пикът на епидемиологичната вълна от коронавирусни инфекции, някои международни специалисти предизвестяват за заплахата от увеличение на случаите в отдалечените селски региони на Китай, където има по-малко съоръжение за битка с тях. Милиони китайци пътуват, с цел да посетят свои роднини след отбелязването на Лунната Нова година.

На 30 декември предходната година Франция разгласи, че ще изисква от идващите от Китай да показват негативен тест за COVID-19, изработен до 48 часа преди заминаването им, защото Китай облекчи рестриктивните мерки към ковид.

Според условието, което в началото трябваше да продължи до 31 януари тази година, от идващите с всички полети от Китай, в това число полетите с прекачвания, се изисква да имат изработен тест за COVID-19. Всички пътуващи със самолети от Китай би трябвало да носят също маски, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР