Франция срази Хърватия с 4:2 в Париж. Двубоят бе от

...
Франция срази Хърватия с 4:2 в Париж. Двубоят бе от
Коментари Харесай

Франция срази Хърватия в голово шоу

Франция съкруши Хърватия с 4:2 в Париж. Двубоят бе от Лига " А ", група 3, на шампионата Лига на нациите. Точни за " петлите " бяха Антоан Гризман, Антони Марсиал, Дайо Упамекано и Оливие Жиру. За " ватренита " се разписаха Деян Ловрен и Йосип Брекало.

Така възпитаниците на Дидие Дешан събраха 6 точки и разделят първото място с Португалия. Хърватите са на дъното без извоювана точка.

" Петлите " започнаха едва мача и закономерно `ватренита " поведоха. В 12-ата минута Деян Ловрен с безмилостен удар от близка отдалеченост не остави шансове на Лорис за 0:1.

Домакините одобриха играта в своята половина и чакаха своя късмет. Той пристигна в 43-ата минута, когато Антоан Гризман съумя да изравни сле чудесна офанзива, подхваната от Марсиал и продължена от Бен Йедер.

Две минути по-късно " петлите " направиха поврат. Марсиал засече чудесно центриране на Бен Йедер и изведе своя тим напред в резултата.

В 55-ата минута Хърватия изравни. Йосип Брекало получи превъзходен извеждащ пас от Ковачич. Халфът напредна, оправи се с няколко бранители и съумя да провре топката във вратата за 2:2.

Десет минути по-късно Франция още веднъж излезе напред в резултата. Дайо Упамекано засече с глава центриране от корнер на Гризман.

В 76-ата минута Брозович игра с ръка в своето наказателното поле и основният рефер уточни бялата точка. Зад топката застана Оливие Жиру, който не сбърка за 4:2.
 Дания и Англия с безлично тъждество
Дания и Англия с безлично тъждество

Двата отбора не си вкараха гол
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР