Франция се подготвя за двубоя срещу Уругвай "с или без"

...
Франция се подготвя за двубоя срещу Уругвай "с или без"
Коментари Харесай

Дешан: Уругвай не е само Кавани

Франция се приготвя за дуела против Уругвай "с или без " Единсон Кавани. Това съобщи селекционерът на отбора Дидие Дешан преди днешния четвъртфинален мач сред двата отбора от Мондиал 2018.

Кавани тренира и се надява да се възвърне от контузията си на прасеца, само че дали ще играе ще стане ясно в последния миг. Дешан обаче съобщи, че Уругвай има други възможности, като Кристиан Родригес и Кристиан Стуани, които ще дадат разнообразни варианти без да се компрометира техния жанр.

"Аз приготвям моя тим за Уругвай, в който играе Кавани, само че дали той ще бъде на терена ще знаем може би час преди мача ", добави селекционерът на Франция. "Оскар Табарес има и други благоприятни условия, а аз също приготвих моя тим за разнообразни варианти. Ако Кавани не играе, това няма да промени стила на Уругвай ", сподели още Дешан.

Старши треньорът акцентира изключителните качества на Уругвай в отбрана и бързия им контраатакуващ жанр. "Родриго Бентанкур в средата е състезател, който е много бърз, до момента в който Суарес и Кавали имат "отлична връзка " в предни позиции ", разяснява Дешан.

Франция победи Аржентина с 4:3 на осминафиналите в мач, в който Килиан Мбапе означи два гола. "Този тим на Уругвай в доста друг от Аржентина. Ще би трябвало да сме търпеливи, само че ще би трябвало да покажем и други качества ", сподели още Дешан.

Треньорът няма да може да употребява Блес Матюиди, който е осъден поради насъбрани жълти картони, само че не пожела да разкрие кой ще го размени против Уругвай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР