Франция се нуждае от разяснения относно мерките, които всъщност са

...
Франция се нуждае от разяснения относно мерките, които всъщност са
Коментари Харесай

Франция против всеобхватно търговско споразумение със САЩ

Франция се нуждае от " уточнения " по отношение на ограниченията, които в действителност са били контрактувани сред американския президент Доналд Тръмп и шефа на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер за намаляване на комерсиалния спор сред Европейския съюз и Съединени американски щати.

Това разяснява френският финансов министър Бруно льо Мер, наблягайки опълчването си на всеобхватно съглашение за търговията сред двете страни, оповестява " Франс прес ".

" Франция постоянно е казвала, че би трябвало да заобикаляме комерсиална война, тъй като ще има единствено губещи ", акцентира френският финансов министър, като добави: " Добре е да се върнем към договарянията с американците по въпросите на търговията, само че полемиките би трябвало да се организират ясно и без напън. "

Бруно льо Мер посочи, че Франция упорства селското стопанство да остане отвън обсега на полемиките, защото Европа има своите правила, чието предопределение е да пазят нейните консуматори и околната среда, като няма да се откаже от тяхната отбрана, предизвести той.

Френският финансов министър добави, че Париж чака " жест на благосклонност " от Вашингтон във връзка с вносните мита върху стоманата и алуминия. Също по този начин, акцентира той, каквото и да е комерсиално съглашение сред Европейски Съюз и Съединени американски щати би трябвало да се основава на взаимност, като прикани за отварянето на " значително затворените " пазари за публични поръчки в Съединени американски щати. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР