Франция, САЩ и техните съюзници трябва да останат в Сирия,

...
Франция, САЩ и техните съюзници трябва да останат в Сирия,
Коментари Харесай

Макрон: Трябва да останем в Сирия

Франция, Съединени американски щати и техните съдружници би трябвало да останат в Сирия, с цел да „ построят нова Сирия” и с цел да лимитират въздействието на Иран. „ Дори след края на войната с Ислямска страна Съединени американски щати, Франция и нашите съдружници – всички страни в района, даже Русия, Турция, ще играят значима роля в основаването на нова Сирия. Но бъдещето ще го дефинира, несъмнено сирийският народ”, сподели френският президент Емануел Макрон в изявление за американската телевизия Fox News.

Пълното извеждане на интернационалните сили, ще укрепи позициите на Башар Адас и Иран. „ Те ще приготвят нова война, ще основат нови терористи” е мнението на френският президент. Макрон е безапелационен, че Западът не би трябвало да показва уязвимост в връзките с Русия, тъй като в противоположен случай Москва непрестанно ще се възползва от това.

Президентът на Франция, съобщи по-рано през днешния ден, че е съумял да убеди президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да остави американските военни в Сирия. ОТ своя страна, Тръмп съобщи, че Съединени американски щати могат „ доста скоро” да изоставен страната, а за мира ще се „ погрижат други”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР