Франция при младежите и Узбекистан при девойките триумфираха в отборните

...
Франция при младежите и Узбекистан при девойките триумфираха в отборните
Коментари Харесай

Франция при младежите и Узбекистан при девойките триумфираха в отборните надпревари на международния турнир на сабя Аспарухов меч

Франция при младежите и Узбекистан при девойките победиха в отборните съревнования на мощния интернационален шампионат на сабя " Аспарухов меч ", който се организира в Пловдив и беше годен за Световната купа.

При младежите в надпреварата участваха 22 тима, като преди всичко се класира Франция, пред Италия и Узбекистан.

Българският отбор в състав Виктор Филев, Николай-Томас Георгиев, Михаил Хаджилазов и Никола Господинов приключи на 12-о място. В първия си дуел, за място измежду най-хубавите 16, фехтовачите победиха Йордания с 45:30. В срещата за място в топ 8 националите отстъпиха пред Италия с 35:45. В дуелите за систематизиране на местата от 9-о до 16-о Филев, Георгиев, Хаджилазов и Господинов победиха Англия с 45:37 и изгубиха от Испания с 45:41. В срещата за 11-12-о място българите отстъпиха пред Китай с 41:45 и приключиха надпреварата 12-и.

При девойките на пътеките излязоха 15 тима, като купата завоюваха сабльорките на Узбекистан. На второ място приключи Франция, а трети се класираха унгарките.

Българският отбор в състав Мариела Георгиева, Сияна Епитропова, Кристина Миланова и Михаела Николова завърши шампионата на 14-о място. В първата си среща за място измежду най-хубавите 8 сабльорките отстъпиха пред Англия с 40:45. В първия дуел за систематизиране на местата от 9-о до 16-о Георгиева, Епитропова, Миланова и Николова изгубиха от Китай с 28:45. В срещата за систематизиране на местата от 13-о до 16-о българките отстъпиха пред Канада с 29:45 и приключиха конкуренцията на 14-а позиция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР