Франция победи Германия с минималното 1:0 в двубой от Група

...
Франция победи Германия с минималното 1:0 в двубой от Група
Коментари Харесай

Автогол на Хумелс закопа Германия срещу Франция

Франция победи Германия с минималното 1:0 в дуел от Група F на Евро 2020, игран на стадион " Алианц Арена ". Единственото попадение в срещата бе дело на Матс Хумелс (20`), който си означи автогол.

През цялата среща футболистите на селекционера Йоаким Льов се опитваха да стигнат най-малко до изравнително попадение, само че това по този начин и не се случи. Французите от своя страна чакаха шанса си да удвоят преднината посредством контраатаки, само че техните опити също бяха несполучливи, а Адриен Рабио нацели гредата.

Така Франция към този момент има три точки и застана на второто място в групата си. Португалия е отличник, поради по-добрата си голова разлика. Германия и Унгария са надлежно на трета и четвърта позиция.
 Снимка 534897
Източник:

Срещата стартира доста ненадейно. Парапланерист се приземи на терена. Той стачкува против нефтени компании и се оказа покровител на " Грийн пийс ". След като бе изведен от защитата, дуелът към този момент стартира. И то вихрено. Двата тима се втурнаха в опит да наложат играта си, като Бундестима беше този, който леко надделяваше и задържаше повече топката.

Постепенно " петлите " се окопитиха и започнаха прострелни офанзиви. В 17-ата минута Килиан Мбапе насочи компактен диагонален изстрел. Мануел Нойер обаче внимаваше и избави.

В 20-ата минута символичните домакини поведоха в резултата. Матс Хумелс опита да почисти остро подаване на Ернандес отляво. Защитникът обаче насочи неспасяемо топката в личната си врата.

В 27-ата минута Тони Кроос пропусна добра опция да изравни резултата. Халфът насочи прекрасен изстрел от директен свободен удар от комфортна позиция. Топката обаче мина над напречната греда.
 Снимка 534900
Източник:

В последните минути на първото полувреме германците натиснаха противника, който от своя страна дебнеше на контраофанзива. В последна сметка обаче до повече голове не се стигна и " петлите " се отдръпнаха на почивката с минимално преимущество.
 Снимка 534894
Източник:

През втората част Бундестима се втурна в гонене на изравнително попадение. Това даде опция на французите да подхващат скоростни контри. При една такава в 52-ата минута Рабио бе хитро изведен. Футболистът напредна и дръпна спусъка, само че право в десния непряк дирек на вратата.

В 54-ата германците дадоха отговор уместно. Серж Гнабри засече от воле чудесно центриране отляво. Топката обаче профуча на сантиметри над напречната греда.

В 66-ата минута Килиан Мбапе прати топката във вратата след доста техничен диагонален изстрел. Попадението му обаче бе анулирано, защото футболистът е бил в състояние на засада по време на подаването към него.
 Снимка 534896
Източник:

В последните минути на срещата Карим Бензема също опън мрежата на Мануел Нойер. Попадението още веднъж беше анулирано след консултация с VAR.

До карая на мача символичните посетители обезверено правеха опити да разпечатат вратата на Юго Лорис, само че това по този начин и не се случи и срещата приключи с най-малък триумф за Франция.
 Франция - Германия 1:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
Франция - Германия 1:0 (Развой на срещата по минути)

Ключов конфликт за развоя на група F
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР