Франция планира да затегне своя отговор на насилието срещу ,

...
Франция планира да затегне своя отговор на насилието срещу ,
Коментари Харесай

Обмислят насилието срещу полицаи във Франция да се класифицира като специфично нарушение

Франция възнамерява да затегне своя отговор на насилието против , съобщи министър-председателят Жан Кастекс на погребална работа за чиновник на реда, погубен при интервенция за битка с опиатите предходната седмица, осведоми. Отсега нататък насилието против силите за вътрешна сигурност ще бъде " характерно нарушаване, наказвано по-строго ", уточни Кастекс.
Припомняме, че предходната сряда служител на реда беше смъртоносно прострелян при инспекция на място , известно с разпространяването на опиати. По случая са задържани четирима обвинени. Кастекс даде обещание, че Франция няма да разреши сходни жестоки и долни действия да остават ненаказани.
 Евростат: България отличник в Европейски Съюз по закононарушения, принуждение или вандализъм Евростат: България " отличник " в Европейски Съюз по закононарушения, принуждение или вандализъм
България е с най-високо равнище на закононарушения, принуждение или вандализъм в целия Европейски съюз. Това сочи ново проучване на Евростат, сп...
Насилието против служители на реда е гореща тематика във Франция. Преди две седмици и половина чиновник на реда беше погубен покрай Париж от мъж с нож. Следователите разкриха, че причинителят е бил коренен ислямист . От известно време държавното управление се пробва да ускори отбраната на чиновниците на правоохранителните органи с нов закон за сигурността, провокирал огромни митинги. Критиците показват опасения, наред с всичко друго, от ограничение на свободата на медиите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР