Франция отново поднесе изненада и не успя да спечели трети

...
Франция отново поднесе изненада и не успя да спечели трети
Коментари Харесай

Франция отново поднесе изненада в Лигата на нациите по футбол

Франция още веднъж сервира изненада и не съумя да завоюва трети следващ мач в Лигата на нациите по футбол при гостуването си на Австрия. В същото време Хърватия победи Дания като посетител.

В първа група е най-интересно. Носителят на трофея в шампионата Франция не съумя да реализира победа в трети следващ дуел в надпреварата и приключи наедно с Австрия. В същото време Хърватия завоюва с минималното 1:0 в гостуването си на Дания.

Във втора група беше планувана единствено една среща и тя е от група 2, където Албания позволи цялостен поврат от Израел, с което гостите реализираха и първата победа в тази група.

В трета група Словакия реализира сложна победа над Азербайджан. Беларус и Казахстан не съумяха да се победят и приключиха наедно. До момента Казахстан имаше две победи и поведе в групата, а Словакия към този момент е с два триумфа.

В четвърта група в ранната среща за деня Латвия реализира отлична победа като посетител над Молдова в дуел с шест попадения, а малко по-късно един против различен ще излязат Андора и Лихтенщайн.

Всички резултати:

В първа група
Австрия – Франция – 1:1
Дания – Хърватия – 0:1

Във втора
Албания – Израел – 1:2

В трета група
Азербайджан – Словакия – 0:1
Беларус – казахстан – 1:1

В четвърта
Молдова – Латвия – 2:4
Андора – Лихтенщайн – 2:1
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР