Франция отчете 263 смъртни случая от коронавирус в понеделник -

...
Франция отчете 263 смъртни случая от коронавирус в понеделник -
Коментари Харесай

263 смъртни случая във Франция за последното денонощие

Франция регистрира 263 смъртни случая от ковид в понеделник - внезапно нарастване спрямо предходни дни, в миг, в който страната за първи път разхлаби ограниченията след съвсем два месеца, заяви Агенция Франс Прес.
С новите смъртни случаи, броят на умрелите в лечебните заведения и домовете за възрастни хора от пандемията във Франция доближи 26 643 души, оповестиха от здравното министерство.
В неделя, страната регистрира 70 смъртни случая, най-малкия брой умряли за денонощие от 17 март – денят, когато във Франция беше наложена блокадата.
Въпреки това, броят на жертвите през уикенда постоянно е по-нисък, в сравнение с през седмицата, евентуално заради закъснение на известията, изключително от старческите домове.
Франция в понеделник стартира да излиза от блокадата, макар че доста ограничавания остават в действие в цялата страна. През последните дни се следи непрекъсната наклонност към понижаване на основните данни за ковид във Франция, макар че здравни чиновници предизвестяват, че към момента е нужна нерешителност и рискът от втора вълна остава.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 11 май
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР