Франция осигури частично изключване на банките от новите правила на

...
Франция осигури частично изключване на банките от новите правила на
Коментари Харесай

Франция постигна дипломатически победи за банките и ядрената енергетика в новите правила на ЕС

Франция обезпечи отчасти изключване на банките от новите правила на Европейски Съюз, с цел да направи фирмите виновни за въздействието върху околната среда в техните вериги за доставки.

Париж също завоюва, в обособени договаряния, увещание, че държавно финансиране за неговите атомни електроцентрали ще бъде допустимо при промяна на пазара на електрическа енергия в Европейски Съюз, кулминационната точка на съгласувани старания за отбрана на нисковъглеродното гориво в лицето на опозицията от Люксембург, Австрия и Германия.

Agnès Pannier-Runacher, френски енергиен министър, приветства решението като „ отлична вест “. „ Това ни дава средствата да осигурим дълготрайно финансиране за трансформацията на нашата електроенергийна система “, сподели тя.

Законът за надлежна инспекция на Европейски Съюз, контрактуван в четвъртък, ще принуди фирмите с повече от 500 чиновници и 150 милиона евро в приходите да рапортуват и да подхващат ограничения за попречване на употребата на служащите, обезлесяването и замърсяването в техните вериги за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР