Франция не случайно е станала синоним на стил, а интернет

...
Франция не случайно е станала синоним на стил, а интернет
Коментари Харесай

Как да бъдете като французойките

Франция не инцидентно е станала синоним на жанр, а интернет е цялостен със публикации от рода на " по какъв начин да се облечете като французойка ", " тайните на хубостта на парижанките ", " по какъв начин да декорирате дома си по френския метод " и така нататък Някои от тях дават ценнни насоки, други са надалеч от истината. Тук сме събрали няколко занимателни съвета за това по какъв начин да вкарате Франция в българското си всекидневие. Преди това едно едно симпатичните препоръки на френския модел Каролин де Мегре за това по какъв начин да спортувате " като французойка ".



Поръчайте чаша вино на обяд

Задължително би трябвало да е алено. Седнете и го изпийте умерено, без да бързате и с ясното схващане, че се наслаждавате на всяка глътка.

 Инес де ла Фресанж

Инес де ла Фресанж

Използвайте шивач

Французойките не имат по доста облекла (обикновено класики като прави джинси, бяла риза, блейзър вид " Шанел ", типичен обувки на ток, барета). Затова пък всички им стои като изляно по тялото. Тайната е в използването на шивач, който да преправи облеклата ви по този начин, че да ви паснат идеално.

 Ева Грийн

Ева Грийн

Дръжте се нехайно

Това си е вашият живот и би трябвало да се забавлявате. В нервите и бързането няма нищо френско. Както и в неприятното въодушевление.

 Каролин де Мегре

Каролин де Мегре

Купете си чанта Chanel

За това ще ви би трябвало малко по-голям бюджет, в сравнение с за горните удоволствия. Но мислете за нея като за инвестиране - първо, тя в никакъв случай няма да излезе от мода; второ, цената й се резервира с времето; трето, когато я добавите и към най-семплия тоалет, получавате незабавен " френски " резултат.

 Марион Котийар

Марион Котийар

Накарайте ги да желаят още

Французойката в никакъв случай не прекалява - както с аксесоарите в тоалета си, по този начин и с прекомерното вдъхновение. Дръжте се секси, само че хладко. Когато се постанова, несъмнено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР